Logga in





motionsaktiviteter

Här presenteras ett urval av motionsaktiviteter vi erbjuder. Varje pass kan individanpassas för att alla ska kunna vara med!

Afrodans

Barfotaträning med medryckande musik och   trummor, som ger bra kondition och stark kropp och hållning. Passar alla!
Vi kör även Afro för barn samt Afrogympa.

Cirkelträning

Kondition och styrketräning i grupp till musik. Varje pass innehåller 10-12 stationer där hela kroppens muskelgrupper tränas. Passar alla målgrupper då varje övning kan individ och behovs anpassas.

Gymnastikpass

Motionsgymnastik i grupp till musik. Passar en bred målgrupp då nivån är den att rörelsernas svårighetsgrad är individuellt anpassningsbara.

Gymträning

Gruppträning för nybörjare med lätta hantlar. Kan behovs anpassas.

Gummibandsträning

Styrketräning med gummiband som motstånd. En skonsam men tuff  träning för kroppen.

Mixträning

En träningsform där varje pass är unikt. Deltagarna bestämmer tillsammans med ledaren hur terminens upplägg ska se ut. Syftet är att deltagarna ska få utföra flera olika träningsformer, så som stavgång, core, cirkelträning, yoga, pilates, gummibandsträning, etc. för att på så vis uppnå en varierad och motiverande träning. Passar alla målgrupper då varje pass kan behovs anpassas.

Stavgång

Konditionsträning utomhus med stavar som gör att rygg, höft och knän avlastas. En rolig motionsform som passar de flesta.

Styrketräning med den egna kroppen som redskap

Gruppträning till musik där den egna kroppen används som redskap. Skonsam träning då ingen yttre belastning sker på kroppen.

Vattegympa/Wateraerobics

Motionsgymnastik i vatten där deltagarna på ett effektivt men skonsamt vis tränar styrka och kondition. Passar en bred målgrupp då nivån är den att rörelsernas svårighetsgrad är individuellt anpassningsbara.

övrig träning

Ryggympa

Gruppträning i lugnt tempo där ryggen och hållningen tränas.

Rörelseträning

Gruppträning där kroppens rörlighet tränas. Skonsam för kroppen.

Samtliga motionsaktiviteterna kan anpassas efter och kombineras efter önskemål, för att på så vis nå fler individer och skapa en mer varierande form av motion. Motionsaktiviteterna kan även anpassas för träning som motverkar eventuella skade- och problemområden.

 

 

Nyheter

Träning i vinter
Höst och vinter innebär roligt träning individuellt och/eller i grupp. 

Kontakta mig för detaljer!

----

Aktiebolag
Häggmans Hälsa är numera aktiebolag.